Kom je bij ons langs?

  van opstal. Bistro vos

Partycentrum Van Opstal Berkel-Enschot is de ideale uitvalsbasis voor het organiseren van een feest. Van Opstal biedt dan ook alle mogelijkheden die u wenst bij het huren van een zaal of het organiseren van een feest. Of u nu kiest voor de kleine zaal of voor de grote zaal, het kan altijd aangekleed worden op de manier die u wenst. En de prijzen? Die blijven aantrekkelijk.

Wilt u een feest organiseren in Berkel-Enschot, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Beide zalen in Partycentrum van Opstal Berkel-Enschot hebben een eigen airconditioning, eigen toiletten en een goede licht- en geluidsinstallatie. De catering mag u zelf verzorgen, maar kan, indien gewenst, ook volledig door ons verzorgd worden tegen een zeer scherpe prijs. Bij de prijs is sowieso altijd inbegrepen: het gebruik van tafels, stoelen, glazen, servies en krukken. De parkeermogelijkheden voor het partycentrum zijn gering, maar op korte afstand parkeert u uw auto gratis.

Dansen is hot! Dat blijkt niet alleen uit de jaarlijkse aanmeldingen, maar ook uit de dansshows die nog steeds wekelijks uitgezonden worden op tv. Het is dan ook niet gek dat jij op dit moment aan het rondkijken bent voor dansles. Dansschool van Opstal in Berkel Enschot biedt dansles voor iedereen!