Bruisende activiteiten in Berkel-enschot 

berkel-enschot verrast.

Door ondernemers voor inwoners.

Acht horecagelegenheden uit Berkel-Enschot slaan de handen ineen vanuit Stichting Berkel-Enschot Verrast. Een Stichting die niet primair gericht is op het maken van winst. Berkel-Enschot verrast stelt als maatschappelijk/sociaal doel meer eenheid en samenhorigheid te willen creëren binnen Berkel-Enschot.

“Berkel-Enschot heeft ontzettend veel te bieden, op gebied van de horeca maar ook qua winkelaanbod wordt het plaatje steeds completer.” Nu we de handen ineenslaan kunnen we makkelijker schakelen en sneller communiceren om de inwoners in- en rond Berkel-Enschot te laten weten wat er speelt en wat Berkel-Enschot allemaal te bieden heeft.

Berkel-Enschot verrast is een initiatief van acht ondernemers die het beste voor hebben met Berkel-Enschot. Bourgondisch genieten in één van de mooiste en rustgevendste dorpjes van Brabant, daarvoor moet je in Berkel-Enschot zijn. Met genoeg verschillende faciliteiten is er altijd een perfecte plek voor lunch, diner, borrel of een gezellig feest. Ook gezamenlijke activiteiten worden georganiseerd zoals een editie van de Bok (bier) tour of een gezellige wandel- of fietstocht met een thema.

Houd voor meer informatie onze facebook pagina en website in de gaten. Wil jij maandelijks een overzicht van alle activiteiten ontvangen? Schrijf je in via https://be-verrast.nl/nieuws/ en ontvang informatie over de geplande evenementen.